top of page

שתיית תה מונעת שבץ. זה עובד גם הפוך. שבץ מונע שתיית תה..

Image by Andrea Niosi

אבל לא בתה עסקינן - העמוד הזה מוקדש למכשיר ייחודי שיהפוך את החיים שלכם להרבה יותר טובים: הבלנדר! 

מדי פעם אחשוף כאן בעמוד מתכון של משקה בריאות קל להכנה בבלנדר, כדי שיהיה לנו כיף וטעים לשמור על הבריאות.

אתם מוזמנים/ות להגיב, לשאול שאלות, לבקש בקשות ולתת פידבק במייל salenu1986@gmail.com

שלכם באהבה, עמרי.

Health Shake
20190613_155405 (1).jpg
20191106_083502.jpg

מתכון #1  26.1.2021

שייק גמדים מתכון תמונה.jpg

מתכון #2  28.1.2021

מתכון #3  2.2.2021

שייק פצצת אנרגיה מתכון תמונה.jpg

מתכון #4  4.11.2024

מרגריטה קפואה בסטייל ליל כל הקדושים

 :רכיבים

3/4 כוס טקילה איכותית

1/2 כוס ליקר תפוזים (כמו קואנטרו או טריפל סק)

1/2 כוס מיץ ליים טרי

1/4 כוס סירופ אגבה או דבש (לפי מתיקות רצויה)

1 1/2 כוסות קוביות קרח

1 כוס פירות אקזוטיים קפואים (מנגו, אננס ופטל)

צבעי מאכל ירוקים וכתומים (אופציונלי, להדגשה)

הכנה:

הכנת בסיס הקוקטייל: בקנקן בלנדר, שימו את הטקילה, הליקר, מיץ הליים, סירופ האגבה, קוביות הקרח והפירות הקפואים. אם אתם רוצים להוסיף נגיעה של פסטיבל, הוסף כמה טיפות צבע מאכל ירוק או כתום כדי להקנות לקוקטייל צבע חגיגי.

בלנדר: טורפים את התערובת עד שהכל מתאחד ויוצא מרקם קפוא ורך, כמו של שלג. ודא שאין גושים גדולים של קרח, המטרה היא להגיע למרקם חלק ואחיד.

הגשה: מזגו את המרגריטה הקפואה לכוסות גבוהות. אם תרצה, תוכל לקשט את שפת הכוס במלח או בסוכר צבעוני (ירוק או כתום) כדי להוסיף לאווירה החגיגית.

קישוטים: הוסף פרוסות ליים או פירות טריים, ואולי גם מקל קינמון או גזר ג'וליאן כדי להוסיף נגיעה של מסתורין.

בתיאבון: מגיש עם קש צבעוני וממליץ על כוסות נוספות ליצירת אווירה של מסיבה קסומה.

טיפ מקצועי: משחק עם הטעמים של הפירות יכול להוסיף לעומק הקוקטייל. נסו להוסיף מעט פירות יער או לימון חמוץ להקניית איזון מרענן.

 🕷️🍹!לבריאות 

pixlr-image-generator-672874312296483daefdda4d.png

פירות קפואים לשייק פירות: הטעם הבריא והנעים בכל כוס

כולנו מכירים את התחושה המענגת של שייק פירות קיץ רענן, אבל מה אם נגיד לכם שעם פירות קפואים, אפשר ליהנות מזה בכל עונה? בשנים האחרונות, הפופולריות של פירות קפואים בשייקים עלתה, והסיבה לכך ברורה. בואו נדבר על היתרונות של פירות קפואים ואיך הם יכולים לשדרג לכם את השייקים.

1. טריות שמחזיקה מעמד

פירות קפואים משמרים את כל הטריות והטעמים המקוריים שלהם, כך שאתם מקבלים את אותם פירות שהיו בשיאם. כל פירות קפואים עוברים תהליך הקפאה מיידית לאחר הקטיף, מה שמבטיח שמה שאתם מקבלים הוא מוצר איכותי ומלא בטעמים.

2. נוחות ואיכות חיים

אין צורך לחתוך, לנקות או לדאוג לפירות שהתקלקלו. עם פירות קפואים, כל מה שצריך לעשות זה לפתוח את השקית, להוסיף למעבד מזון או בלנדר, לערבב ולהתענג. זה כל כך פשוט! חוסכים זמן ומאמץ, ויוצרים שייקים בריאים תוך דקות.

3. מגוון אינסופי

בין אם אתם אוהבים תותים, מנגו, או תערובות מיוחדות, הפירות הקפואים מציעים לכם מגוון רחב של אפשרויות. זה הזמן לנסות שילובים חדשים! תוספת של פירות קפואים יכולה לשדרג כל שייק וליצור חוויות חדשות ומעניינות.

4. תוספת בריאה לשגרה שלכם

פירות קפואים לא רק מספקים טעמים נפלאים, אלא גם מכילים ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים. הם דרך מצוינת להוסיף עוד פירות לתפריט היומי שלכם ולשמור על תזונה מאוזנת ובריאה. כל כוס שייק מלאה באנרגיה חיובית!

5. אפשרויות ללא הגבלה

לא משנה אם אתם טבעוניים, סוכרתיים או פשוט מחפשים לשמור על משקלכם – פירות קפואים הם פתרון נהדר. אפשר לשלבם עם יוגורט, חלב או חלב צמחי וליצור שייק שמתאים לכל צורך תזונתי.לסיכוםשייק פירות עם פירות קפואים הוא לא רק טעים, אלא גם קל, נוח ובריא. כשאתם משתמשים בפירות קפואים, אתם מבטיחים לעצמכם חווית שייק מושלמת בכל עונה. אז למה אתם מחכים? פנקו את עצמכם בכוס שייק פירות שמלא בטעמים ובבריאות!

bottom of page